Despre noi (PMC)

Centrul de Diagnostic şi Tratament Promedical  s-a format în 2004 prin transformarea filielii clujene a policlinicii private Pro-Vitam. Centrul se bucură de o reputaţie naţională, din cauza calităţii excepţionale a metodelor de diagnostic şi a tratamentului pacienţilor. Lucrând cu aparatură de ultimă oră, încercăm să introducem în sistemul sanitar român metode inovative de diagnostic.

Centrul Promedical oferă pentru firme servicii complete de medicina muncii, în formă de abonament lunar care cuprinde toată gama de investigaţii şi administraţie: examen medical la angajare, control medical periodic, examen medical la reluarea muncii, întocmirea dosarelor medicale, eliberarea fişelor de aptitudine, etc. Dosarele medicale sunt păstrate şi în formă electronică, într-o bază de date flexibilă, dezvoltată de firma noastră.

Laboratorul centrului Promedical este înregistrat cu Certificatul de Înregistrare in Registrul Unic al Cabinetelor Medicale nr. 1457.01 / 11.08.2004, nr. 1457.02 /18.01.2007, şi avizat cu Certificatul de Avizare al Colegiului Medicilor nr. 1842/17.01.2007, şi oferă o gamă largă de analize.

Login