Despre noi

Centrul de Diagnostic şi Tratament Pro-Vitam s-a format în 1999. Centrul se bucură de o reputaţie naţională, din cauza calităţii excepţionale a metodelor de diagnostic şi a tratamentului pacienţilor. Lucrând cu aparatură de ultimă oră, încercăm să introducem în sistemul sanitar român metode inovative de diagnostic: de exemplu metoda ecografiei transcraniene cu vizualizarea arterelor cerebrale a fost elaborat în 1997 de fondatoarea Centrului şi utilizat cu succes până astăzi. Această metodă fiind fiabilă şi non-invazivă, este o alternativă reală a tomografiei computerizate.

Centrul de Diagnostic şi Tratament Promedical s-a format în 2004 prin transformarea filielii clujene a policlinicii private Pro-Vitam. Laboratorul centrului Promedical este înregistrat cu Certificatul de Înregistrare in Registrul Unic al Cabinetelor Medicale nr. 1457.01/11.08.2004, nr. 1457.02/18.01.2007, şi avizat cu Certificatul de Avizare al Colegiului Medicilor nr. 1842/17.01.2007, şi oferă o gamă largă de analize.

Centrele Pro oferă pentru firme servicii complete de medicina muncii și în formă de abonament lunar care cuprinde toată gama de investigaţii şi administraţie: examen medical la angajare, control medical periodic, examen medical la reluarea muncii, întocmirea dosarelor medicale, eliberarea fişelor de aptitudine, etc. Dosarele medicale sunt păstrate şi în formă electronică, într-o bază de date flexibilă, dezvoltată de firma noastră.

Login