Gastroenterologie la Pro-Vitam Sf. Gheorghe

olympus

Centrul de diagnostic și tratament Pro-Vitam este singurul centru privat din jud. Covasna care oferă consultații gastroenterologice, gastroscopie și colonoscopie, utilizând aparatură Olympus de ultimă generație.
Consultațiile de gastroenterologie sunt efectuate de Dr Papuc Octavian, medic primar gastroenterologie, și Dr Mathe Zsolt, medic specialist gastroenterologie. Pentru a vă programa la aceste consultații, vă rugăm sunați la 0267-312919.

Despre noi

Centrul de Diagnostic şi Tratament Pro-Vitam s-a format în 1999. Centrul se bucură de o reputaţie naţională, din cauza calităţii excepţionale a metodelor de diagnostic şi a tratamentului pacienţilor. Lucrând cu aparatură de ultimă oră, încercăm să introducem în sistemul sanitar român metode inovative de diagnostic: de exemplu metoda ecografiei transcraniene cu vizualizarea arterelor cerebrale a fost elaborat în 1997 de fondatoarea Centrului şi utilizat cu succes până astăzi. Această metodă fiind fiabilă şi non-invazivă, este o alternativă reală a tomografiei computerizate.

Centrul de Diagnostic şi Tratament Promedical s-a format în 2004 prin transformarea filielii clujene a policlinicii private Pro-Vitam. Laboratorul centrului Promedical este înregistrat cu Certificatul de Înregistrare in Registrul Unic al Cabinetelor Medicale nr. 1457.01/11.08.2004, nr. 1457.02/18.01.2007, şi avizat cu Certificatul de Avizare al Colegiului Medicilor nr. 1842/17.01.2007, şi oferă o gamă largă de analize.

Centrele Pro oferă pentru firme servicii complete de medicina muncii și în formă de abonament lunar care cuprinde toată gama de investigaţii şi administraţie: examen medical la angajare, control medical periodic, examen medical la reluarea muncii, întocmirea dosarelor medicale, eliberarea fişelor de aptitudine, etc. Dosarele medicale sunt păstrate şi în formă electronică, într-o bază de date flexibilă, dezvoltată de firma noastră.

Login