Angajări

  • Angajăm medici specialiști de medicină de laborator în laboratorul nostru din Sf. Gheorghe, jud. Covasna! Avantaje: salariu competitiv, oportunități de dezvoltare profesională. Așteptăm CV-urile la office (at) provitam.com sau în persoană la oricare dintre clinicile noastre. Informații suplimentare la nr. de telefon 0728114907.
  • Alte posturi vacante în clinica din Sf. Gheorghe: medic radiolog cu competență în tomografie computerizată, medic de medicină generală.
  • Dorim să colaborăm cu medici de specialitate din Cluj-Napoca. Oferim diferite opțiuni de colaborare (angajare, închiriere cabinete). Pentru detalii rugăm medicii interesați să contacteze biroul principal la office (at) promedicalcenter.org, cu un CV atașat.
  • Angajăm area sales representative la policlinica noastră din Cluj-Napoca.  Cerințe: experiență în domeniul medical, studii superioare, permis de conducere cat. B, disponibilitate la program prelungit. Salarizare strict în funcție de realizări. Așteptăm CV-urile și scisorile de intenție la office (at) promedicalcenter.org.

Login