SERVICII DE MEDICINA MUNCII

 

Potrivit prevederilor legii sănătății în muncă angajatorul are obligația de a asigura securitatea si sănătatea lucrătorilor în toate aspectele legate de muncă.

Dotarea materială a centrului permite ca medicii nostrii să se poata deplasa la locatia punctului de  lucru al institutiei/societății conduse de dumneavoastră și să efectueze toate examinările cerute de lege, astfel angajații dumneavostră ne-fiind obligați să se prezinte la  o policlinica de stat pt. efectuarea examinărilor medicale.În cadrul departamentului de Medicina Muncii din societatea noastră, iși desfasoară activitatea personal specializat în probleme de medicina muncii, avizați de Ministerul Sănătătii. 

Oferim:

  • examinările medicale periodice necesare fiecarui loc de muncă  privind efectuarea investigațiilor obligatorii conform legislatiei în vigoare.
  • semnalizarea cazului de boală profesională și dispensarizarea acestuia după confirmare.
  • păstrarea și completarea dosarelor medicale
  • examinarea personalului care se reintegrează la locul de muncă în urma incapacității temporare de muncă (readaptarea la locul de muncă), verificare concedii medicale.
  • eliberarea avizelor medicale pentru schimbarea locului de muncă.
  • realizarea unui raport anual care să cuprindă propuneri privind optimizarea condițiilor de muncă, în scopul prevenirii apariției bolilor profesionale si a celor legate de profesie.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați!

În speranta unei colaborări productive vă asigurăm de înalta noastră considerațiune.

Departament medicina ocupațională:

Mobil: 0727.045.223

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Vă mulțumim!

Login