Álláslehetőségek

  • Laboratóriumi szakorvost alkalmazunk a sepsiszentgyörgyi laboratóriumunkban! Előnyök: versenyképes fizetés, szakmai fejlődési lehetőségek. Az önéletrajzokat az office (at) provitam.com címre várjuk, vagy személyesen bármelyik klinikánkban. További információk a 0728114907-es telefonszámon.
  • További álláslehetőségek a sepsiszentgyörgyi klinikán: komputertomográfia képesítéssel rendelkező radiológus, általános orvos. Az önéletrajzokat az office (at) provitam.com címre várjuk, vagy személyesen a székhelyünkön (Munkás utca 16.). További információkért kérjük hívja a 0267-312919-es telefonszámot. 
  • Kolozsvári szakorvosokkal szeretnénk kollaborálni. Többfajta opciót ajánlunk (állás, rendelők bérbeadása). Részletekért kérjük az érdeklődő orvosokat, hogy e-mailben küldjék el aktualizált önéletrajzukat az office (at) promedicalcenter.org -ra.
  • A kolozsvári klinikánk (Promedical Center) területi képviselőt alkalmaz.  Követelmények: egészségügyi területen szerzett tapasztalat, felsőfokú végzettség, B kategóriás jogosítvány, rugalmas munkaidő. A bérezés szigorúan teljesítményfüggő. Önéletrajzot és motivációs levelet az office (at) promedicalcenter.org emailcímre várunk.

 

Login